0item(s)

Du har ingen varer i handlekurven.

Product was successfully added to your shopping cart.

City - 66493 Tog Superpakke 4i1

Bli den første som omtaler produktet

Oversikt

Visste du..?
..at det finnes flere sett i denne serien.
..at hvis dette settet er utsolgt på siden vår, så skaffer vi det for deg.Tilgjengelighet: Midl. utsolgt

kr 2 990,00

Detaljer

4 sett i 1 pakke - med hele 9 minifigurer
Denne superpakken består av fire sett som alle er hentet fra LEGO City tog serien.

Sett 1, 60050 Togstasjon
Ta en drosje til den travle togstasjonen i LEGO® City! Gå opp trappen og inn gjennom dørene. Sjekk tiden på den store klokken som henger fra taket. Sjekk togtidene på togplanen. Mens du venter på toget, kan du kikke i butikken som selger LEGO® City produkter. Er du sulten? Bestill en croissant eller pizza samt drikke fra kioskmenyen over disken. Så kan du slappe av og nyte maten mens du venter på toget på den pene stasjonen. Inneholder fem minifigurer: konduktør, kokk, drosjesjåfør og to reisende.

Sett 2, 60052 Godstog
Transporter tunggods – og dyr – rundt i byen om bord på det superkraftige LEGO® City godstoget! Dette flotte motoriserte toget har infrarød fjernkontroll med åtte kanaler og syv hastigheter og kan frakte hva som helst. Det er din jobb å sørge for at byen fungerer som den skal. Se til at riktig gods kommer frem i rett tid. Koble sammen kvegvognen og to godsvogner, og la lokomotivet trekke dem rundt den sirkelrunde togbanen. Løft pallene fra vognene og til lastebilen med gaffeltrucken. Hold overoppsyn på kontoret med alt godset som ankommer og forlater den flotte godstogstasjonen. Bruk traverskranen med krok for å flytte tunggods mellom kjøretøy eller ned på bakken. De mange flotte funksjonene og kule detaljene gjør dette til det ultimate settet for togentusiaster! Inneholder fire minifigurer: gaffeltruckfører, togfører, bonde og lastebilsjåfør.

Sett 3, 7895 Penser
Ekstra penser som gjør banen enda lengre. Strømløs – beregnet på IR-togsett.

Sett 4, 7499 Fleksible skinneganger
Legg til fleksible skinneganger i togbanen din for å få lagt banen rundt hindringer og gjennom vanskelig terreng. Da kan togene kjøre enda raskere!

Ekstra Info

Settnr. L66493
Tema City, Tog & togtilbehør
Kategori Tog
Alder 6+
Lansert år: 2014
Antall brikker: 1342
Ant minifigurer : 9
Trenger du batterier? Nei
  1. Bli den første som omtaler produktet

Skriv Din Egen Omtale

Kunder har også bestilt