0item(s)

Du har ingen varer i handlekurven.

Product was successfully added to your shopping cart.

Chima - 66491 Superpakke 5i1

Bli den første som omtaler produktet

Oversikt

Visste du..?
..at det finnes flere sett i denne serien.
..at hvis dette settet er utsolgt på siden vår, så skaffer vi det for deg.Tilgjengelighet: Midl. utsolgt

kr 1 399,00

Detaljer

5 sett i 1 pakke - med hele 10 minifigurer
Denne superpakken består av fem sett som alle er hentet fra The Legends of Chima serien.

Sett 1, 70126 Legendarisk kjempekrokodille
De andre legendariske kjempedyrene er fanget i Ødemarken. Kom dem til unnsetning med Cragger, legg deg på ryggen til den magiske krokodillen og kjemp for frihet. Bekjemp de ulike stammene med skjoldet og det CHI-drevne Royal Vengious-sverdet. Inkluderer Cragger-minifigur med et våpen og tilbehør.

Sett 2, 70128 Braptors flaggermusfly
Braptor flyr høyt over ørnestammens territorium i sitt store og suverene flaggermusfly. Han trenger CHI for å drive flaggermusflyet, så hjelp Eris med å skjule det og forberede til kamp med sin Halor-stav. Braptor kan når som helst skyte med flaggermusflyets Sonorr-pistol og stupe ned og fange opp Eris i sine store flaggermusvinger, så bruk alle dine ferdigheter til å beskytte henne og CHI-en. Inneholder to minifigurer med våpen: Braptor og Eris i sin nye rustning.


Sett 3, 70129 Lavertus' torotors helikopter
Lavertus har CHI-en og vil rømme fra Scutter i sitt superkule helikopter med to rotorer. Fest de to maCHI-pistolene på siden av helikopteret, og plasser Lavertus i cockpiten. Trykk på mekanismebryteren for å få rotorbladene til å gå rundt, og fly avsted. Men vær på vakt – Scutter har sin broddhammer og hopper opp for å prøve å stjele CHI-en. Inneholder to minifigurer med våpen: Lavertus og Scutter.

Sett 4, 70130 Sparratus' edderkoppfartøy
Hjelp Gorzan med å unnslippe Sparratus' skumle edderkoppfartøy, og kom deg vekk fra edderkoppens spindelvev med CHI-en. Pass på edderkoppfartøyets spindelvevraketter og kraftige, knusende forbein, som kan sparke lederen av gorillastammen til værs! Bruk Gorzans CHI-våpen fra Banankamp i kampen mot Sparratus, med sitt Weborax-våpen, og kom deg vekk med den verdifulle CHI-en. Inneholder to minifigurer med våpen: Sparratus og Gorzan i sin nye rustning.


Sett 5, 70131 Rogons steinkaster
Rogon og Rinona er ute på patrulje, på leting etter den seksbeinte Sparacon som stjal CHI-en. Skyv halen på Rock Flinger ned for å komme i angrepsmodus, og beveg deg raskt gjennom Chimas landskap. Da Rogon og Rinona får øye på Sparacon, aktiverer de katapulten og kaster steinen mot edderkoppen. Kjemp mot Sparacon og hans Spider Carapace-blaster på bakken ved hjelp av Boulder Boomer med fem løp og Hammer Horn. Ta tilbake neshornstammens verdifulle CHI! Inneholder tre minifigurer med våpen: Rogon,Rinona og Sparacon.

Ekstra Info

Settnr. L66491
Tema Legends of Chima
Kategori Fra Barne-TV
Alder 6+
Lansert år: 2014
Antall brikker: 999
Ant minifigurer : 10
Trenger du batterier? Nei
  1. Bli den første som omtaler produktet

Skriv Din Egen Omtale

Kunder har også bestilt